شرایط درخواست طلاق از طرف مرد
طلاق از طرف مرد در قوانین کشور، از نظر حقوقی به طلاق از طرف مرد بهای بیشتری داده شده است تا
بارگذاری...
اگر درخواست طلاق از طرف مرد باشد موظف است تمام مهریه به همراه سایر مطالبات را به صورت یکجا به زن بپردازد. در صورتی که زوج توانایی مالی نداشته باشد می تواند درخواست اعسار کند تا دادگاه با بررسی شرایط، در صورت تثبیت اعسار، رأی خود را مبنی بر تقسیط مهریه صادر کند.
قابل توجه است بدانید اگر مرد قصد طلاق دختر باکره را داشته باشد، نصف مهریه به آن دختر تعلق می گیرد. شرایط پرداخت اجرت المثل در طلاق از طرف زوج به این نحو است که از زمان ازدواج تا طلاق، سنوات زندگی مشترک محاسبه می شود و به ازای هر سال، طبق نظریه کارشناس رسمی دادگستری، بر حسب میزان دارایی زوج، تعداد فرزندان، سبک زندگی و…مبلغی در نظر گرفته می شود.
مطابق مقررات قانون مدنی زوج می تواند با مراجعه به دادگاه درخواست طلاق از همسرش را بنماید.
برای این دادخواست مرد می تواند دلایل مشخصی از جمله؛ عدم تمکین، محکومیت زن به حبس، ترک زندگی خانودگی،عقیم بودن زوجه و… داشته باشد. همچنین می تواند بدون داشتن دلیل خاصی اقدام به ثبت درخواست طلاق بنمایید چرا که طبق قوانین فقهی و شرعی حق طلاق از اختیارات شوهر است و مخالفت زن تاثیری در عدم اجرای آن ندارد.
شما با بهره برداری از این خدمات در وقت خود نیز صرفه جویی کرده اید زیرا همانطور که می دانید دادخواست های حقوقی امروزه بسیار زمان بر است و مطمئنا خسته کننده برای کسانی که با این قبیل از مسائل سر و کار ندارند.
مدت زمان طلاق از طرف زوج کاملا بستگی به اعتراض طرفین خصوصا زوجه دارد که می تواند بین ۳ ماه تا ۱ سال زمان نیاز دارد. با داشتن بهترین وکیل طلاق از طرف زوج می توانید در وقت و هزینه خود صرفه جویی نمائید.
نفقه،مهریه و اجرت المثل ایام زناشویی را باید به زن بپردازد. مبلغی تحت عنوان نحله طبق دستور دادگاه باید به زوجه بپردازد همچنین نصف اموالی که پس از ازدواج زوجین حاصل شده را باید به زوجه بپردازد.
اگر طلاق از طرف مرد باشد و ملائت مالی نداشته باشد می تواند با شهادت سه نفر و استشهاد محلی و گواهی حقوق، از دادگاه درخواست اعسار و تقسیط مهریه را داشته باشد.
بله ولی دستیابی به این مهم منوط به رضایت زوجه می باشد با این توضیح که زوجه پس از طلاق می تواند نسبت به دریافت حقوق خود (مهریه، نفقه، اجرت المثل)اقدام کند.
یک نفر آقا، متأهل، حداقل سی سال سن و آشنا به مسائل شرعی، اجتماعی و خانوادگی و ترجیها شخصی باشد که زوج و زوجه را به خوبی بشناسد و مورد تایید هر دوطرف باشد.
طلاق باید حتما از طرف زوج باشد، شرط تنصیف دارایی در زمان ازدواج کارایی ندارد و فقط در هنگام طلاق مطرح می شود، فقط اموالی از زوج قابل تنصیف می باشد که بعد از عقد نکاح تحصیل شده باشد.
طلاق از طرف مرد در قوانین کشور، از نظر حقوقی به طلاق از طرف مرد بهای بیشتری داده شده است تا
طلاق از طرف مرد در دوران عقد در این مقاله قصد داریم به نکاتی درباره ی طلاق از طرف مرد در
مراحل طلاق از طرف مرد اگر زوج قصد جدایی از همسر خود را داشته باشد باید مراحل طلاق از طرف مرد
تفاوت درخواست طلاق از طرف مرد و زن درخواست طلاق توسط هر یک از زوجین متفاوت است در این مقاله به
طلاق رجعی طبق ماده ۱۱۴۸ قانون مدنی “در طلاق رجعی برای شوهر در مدت عده حق رجوع است.” طلاق تنها حلال