بهترین وکیل وصیت | مشاوره حقوقی رایگان وصیت | وکیل وصیت در تهران

وصیت | قانون وصیت | وصیت نامه

هرکسی می تواند اموال مادی و غیرمادی خود را برای دوران پس از فوت خود تعیین و تکلیف نماید. به این امر وصیت گفته می شود و سندی که در آن وصیت ذکر شده است را وصیت نامه می نماند. اسلام نیز برای وصیت و وصیت کردن اهمیت زیادی قائل شده است. برای تنظیم وصیت نامه می توان با بهترین وکیل و یا عالم دینی مشورت کرد و از چند نفر از افراد مورد اطمینان به عنوان شاهد کمک گرفت. وصیت را هر ساله می توان مورد تجدید نظر قرار داد تا کم و کاستی های احتمالی را پوشش دهد.

به کسی که وصیت می کند موصی و به کسی که برای او وصیت شده است موصی له گفته می شود. یک فرد می تواند یک سوم یا ثلث اموالش را قبل از مرگش وصیت بکند. اگر اموال وصیت شده بیش از این مقدار باشد ورثه حق این را دارد که آن را پذیرفته و یا رد کند.

ورثه به چه کسانی گفته می شود؟

تمام کسانی که از رابطه نسبی (خونی) یا سببی (به واسطه ازدواج) از میت ارث می‌برند، ورثه نامیده می شوند.

ورثه هارا می توان به ترتیب گروه بندی کرد:

۱.درصورت نداشتن اولاد، پدر و مادر ۲.اولاد میت با نبودن اولاد، نوه‌ها و با نبودن نوه، نتیجه‌ها و… ۳.پدربزرگ و مادربزگ میت و همینطور بالاتر ۴.خواهر و برادر میت و در نبود آن ها فرزندان و اولادشان. ۵.عمو عمه دایی خاله و هرچه بالاتر می روند و هرکدام که به میت نزدیک ترند و بعد از همه ی این ها فرزندانشان.

وصیت دو نوع است: ۱. وصیت تملیکی ۲. وصیت عهدی

وصیت تملیکی: به این معنی که شخص عین یا منفعت مالی را برای زمان بعد از فوتش به دیگری و به صورت مجانی تملیک کند. این مورد منوط به رضایت موصی له است و اگر او راضی نباشد تملیک صورت نمی گیرد.

وصیت عهدی: شخص یک یا چند نفر را برای انجام امور یا تصرفات دیگر مامور می نماید. مامور وصی نامیده می شود و انجام امور برعهده ی اوست و در اصطلاح حقوقی به وصیت عهدی، وصایت نیز گفته می شود.

قوانین مربوط به وصیت

طبق ماده ۸۶۹ قانون مدنی حقوقی که قبل از تقسیم ارث باید از ترکه برداشته شود شامل:

  1. قیمت کفن و هزینه دفن
  2. دیون واجبات مالی متوفی
  3. وصایای میت تا ثلث ترکه بدون اجازه ورثـه و مـازاد بر ثـلث با اجازه وراث

وصیت چیست؟ وصیت نامه اعم از اینکه راجع باشد به وصیت عهدی یا تملیکی، منقول یا غیر منقول ممکن است به طور رسمی یا خودنوشت یا سری تنظیم شود.(ماده ۲۷۶)

در حقوق و قانون امکان محروم کردن شخصی از ارث وجود ندارد و موصی نمی تواند به موجب وصیت یک یا چند ورثه را از ارث محروم کند بر خلاف باور های عامیانه ای که در این مورد وجود دارد. (ماده ۸۳۷ قانون مدنی)

در مبحث وصیت برای جنینی که هنوز به دنیا نیامده است، موصی له (طرف وصیت) باید موجود باشد یعنی باید جنین وجود داشته باشد حتی اگر هنوز روحی در او شکل نگرفته باشد(ماده ۸۵۰ قانون مدنی)

وصیت برای جنین صحیح است اما تملیک مال مورد وصیت توسط او، مشروط به این است که زنده به دنیا بیاید.(ماده ی ۸۵۱ قانون مدنی)

وصیت نامه خود نوشت در صورتی معتبر است که تمام آن به خط موصی نوشته شده و دارای تاریخ روز و ماه و سال به خط موصی بوده و به امضاء او رسیده است.(ماده ۲۷۸)

ترتیب صدور سند مالکیت به نام ورثه یا موصی له نسبت به اموال غیر منقول که به نام مورث ثبت شده است در آئین‌نامه وزارت دادگستری معین می‌شود.(ماده ۲۹۹)

وصیت بر مال دیگری: مالی که شخص وصیت می کند باید باید ارزش مالی و منفعت عقلایی داشته باشد و غیر مشروع نباشد.بنابرین مشروبات الکی، مواد مخدر و غیره قابل وصیت کردن نیستن.همچنین اموال عمومی نیز قابل وصیت بودن نمی باشند و در آخر اموال وصیت شده باید مال خود شخص موصی باشد و وصیت بر مال غیر باطل است.

طبق ماده ٨۴٣ قانون مدنی، وصيت به زياده بر ثلث تركه نافذ نيست, مگر با اجازه وراث و اگر بعضي از ورثه اجازه كند فقط نسبت به سهم او نافذ است.

مزایای داشتن وکیل برای وصیت

مهم ترین ویژگی یک وکیل خوب امین و مورد اعتماد بودن می باشد.وکیلی که با تمام قوانین و بند و مواد آشنا بوده و در سریع ترین زمان ممکن مراحل را پیش ببرد. ما در موسسه حقوقی وکیل نمونه ممتاز ترین خدمات را با بهترین وکیل وصیت تهران انجام می دهیم. سهم الارث هر شخص جزو اموال او به حساب می آید بنابرین مالیات دارد.

وکلای ما موظفند تا شش ماه پس از تاریخ فوت شخص به اداره امور مالیاتی محل سکونت متوفی مراجعه کنند و صورت اموال و بدهی‌های وی را در اظهارنامه مالیات بر ارث قید کنند. برای تنظیم وصیت، خوب است با افرادی که در این زمینه آگاهی کامل دارند مشورت کرده و به خوبی بر اموال خود مدیریت کنید.

شما می توانید با گرفتن بهترین وکیل های ما از مشاوره حقوقی رایگان استفاده کرده و مراحل تنظیم وصیت را به سرعت طی کنید جهت تماس با ما روی نوشته کلیک نمائید.

برای مشکلات احتمالی ای که ممکن از بعد از مرگ وارث بین ورثه ها بوجود بیاید، استفاده از یک وکیل خبره در دادگاه امری ضروری به نظر می رسد.

مدت زمان انجام کار

با داشتن بهترین وکیل وصیت ، وصیت در کمترین زمان ممکن به صورت محضری قابل تنظیم بوده و اهمیت این کار از این بابت است که از اختلاف های احتمالی بین وراث جلوگیری کند. وکیل خوب موظف است در حین و بعد از فوت موکل خود وصیت های شخص مذکور را به خوبی اجرا و گوشزد کرده و مانع از جدل های میان وراث شود.

مدارک لازم جهت وصیت

گواهی فوت صادر شده توسط ثبت احوال/ رونوشت برابر با اصل شناسنامه ورثه/ رونوشت برابر با اصل سند ازدواج زوجه دایمی متوفی/ استشهادیه دال بر منحصر بودن وراث به اشخاص نامبرده/ گواهی تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارث

3- پشتیبانی تا موفقیت!
۳- پشتیبانی تا موفقیت!
تا موفقیت پرونده , وکلای ما از شما پشتیبانی و حمایت خواهند کرد.
2- عقد قرار داد وکالت
۲- عقد قرار داد وکالت
دادخواست، شکواییه و لایحه را با بهترین وکیل تنظیم و ارجاع دهید.
1- مشاوره حضوری
۱- مشاوره حضوری
با بهترین وکیل در موضوع مربوطه مشاوره بگیرید.

۳,۶۵۹

پرونده های موفق

۱,۷۰۵

تعداد موکلین طرف قرارداد

۳,۸۹۵

پرونده های ثبت شده

۳۴

وکلای خبره

سوالات متداول

وصیت برای بچه ای که به دنیا نیامده چگونه است؟

کسی که موصی له است باید در جهان وجود داشته باشد حتی در شکم مادرش و فاقد روح باشد. اما اگر به طور کل وجود نداشته باشد این کار صحیح نیست.

چه زمانی وصیت واجب می شود؟

۱. در صورتی که شخص بدهکار بوده و طلبکار سندی برای اثبات آن ندارد و با مرگ بدهکار حق طلب کار ضایع می شود.

۲. جایی که شخص امانت دار کسی بوده و وراث از این موضوع اطلاع ندارند و سندی هم در اختیار شخص امانت ده وجود ندارد.

۳. انجام ندادن واجباتی مانند ذکات و خمس و نماز و روزه.

۴. زمانی که شخص طلب کار است و وراث خبری از این موضوع ندارند و حق آن ها ضایع می شود.

۵. اگر شخص فرزندی کوچک و یا دچار جنون دارد که احتیاج به قیم دارد و اگر این را در وصیت ذکر نکند حق ورثه نا حق می شود.

آیا وصیت نامه ی شفاهی سندیت دارد؟

خیر وصیت نامه ی شفاهی هیچ رسمیتی ندارد. در بعضی موارد شخص بین فرزندان خود به صورت شفاهی وصیت می کند و وراث نیز به آن عمی می کنند اما اگر بین یکی از آن ها اختلافی بوجود بیاید در دادگاه دچار مشکل می شوند.

آیا بعد از مرگ شوهر، زن از او ارث می برد؟

براساس ماده ۸۶۱ قانون مدني زن پس از مرگ همسرش ارث می برد به شرط اين كه در عقد دائم او بوده و قبل از مرگ شوهرش زنده باشد.

اگر از شخص فوت شده دو وصیت نامه متفاوت پیدا شود باید به کدام یک عمل کرد؟

اگر میت ذکر کرده باشد که وصیت اولی باطل است، باید از وصیت دومی تبعیت کرد اما اگر چیزی نگفته باشد آن وصیتی که دیرتر تنظیم شده را می توان مورد بررسی بیشتر انجام داد.

بیش از ۱۵۰۰ نوع فرم ، دادخواست و قرارداد حقوقی را رایگان دریافت نمایید...

دنبال چه نوع فرمی هستید؟!...

فرم های قضایی

فرم های قضایی

اظهارنامه ها

اظهارنامه ها

لوایح قضایی

لوایح قضایی

شکواییه ها

شکواییه ها

دادخواست ها

دادخواست ها

مقالات و آموزش ها در این حوزه...